Magazinul se intinde pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp, pe trei niveluri, dintre care doua vor fi alocate show-room-ului. La fel ca in toate magazinele din reteaua nationala a companiei, magazinul din Ploiesti, situat pe DN1-DN1B, va prezenta produse de mobilier sub marca proprie.

Compania prognozeaza o triplare a volumului vanzarilor si a numarului comenzilor fata de cele ale fostului magazin Elvila din oras, anunta NewsIn.

In cadrul show-room-ului, vizitatorii vor putea viziona, testa si cumpara produsele de mobilier care sunt structurate in doua categorii principale: mobilier pentru casa si mobilier de birou.

Citeste si:

Reteaua de magazine Elvila este formata din 24 de unitati proprii si din 28 de magazine in regim de franciza.

Dezvoltarea Elvila are, potrivit presedintelui Viorel Catarama, trei directii principale: retelele proprii, francizele si distribuitorii autorizati.

Elvila este unul dintre cei mai mari producatori de mobila din Romania. Compania produce si comercializeaza mobila pentru casa si birou, adresandu-se prin colectia de produse categoriei de consumatori cu venituri mici spre medii si medii.