"In noul centru comercial vor lucra aproximativ 300 de angajati. In acelasi timp, pentru un suport logistic eficient, Arabesque Craiova detine si un parc propriu de autocamioane specializate care asigura maxim de operativitate la descarcare si transport gratuit al materialelor in maxim 24 ore de la primirea comenzii", sustin reprezentantii Arabesque.

Prin deschiderea noului centru comercial si logistic din Craiova, Arabesque continua planul sau de extindere teritoriala si de consolidare a pozitiei de lider al pietei distributiei de materiale de constructii si finisaje.

Arabesque s-a lansat pe piata din Romania in anul 1994 si are ca obiect de activitate comertul cu materiale de constructii. In Romania compania mai are deschise centre comerciale in orase ca Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Constanta, Craiova, Ploiesti, Galati, Piatra Neamt, Bacau, Oradea, Iasi si Baia Mare. Pe plan extern compania are deschise centre comerciale si in Republica Moldova, Bulgaria, Serbia si in Ucraina.

Cifra de afaceri a Arabesque s-a ridicat anul trecut la peste 450 milioane euro, cu aproximativ 30-35% mai mult fata de cifra raportata in anul 2006.