”Scopul principal al companiei ramane, si in 2008, dezvoltarea propriei retele de distributie a combustibililor, prin achizitionarea altor benzinarii, sporind astfel volumul de vanzari pentru toate categoriile de combustibili si a cotei de piata”, a declarat directorul general al Rompetrol Moldova, Alexandru Coman.

Totodata, Rompetrol Moldova a introdus de marti in cele 12 statii pe care le opereaza gama de carburanti Efix, care corespund normelor de poluare Euro 4, potrivit unui comunicat al Rompetrol.

Masura se inscrie in strategia Rompetrol de a oferi consumatorilor produse si servicii de calitate, cu valoare adaugata mare, asa cum sunt si Hei, Fill & Go sau Rompetrol Expres in Romania.

Pe langa sortimentele traditionale de carburanti, in toata reteaua Rompetrol Moldova sunt disponibile de marti benzina Efix (benzina cu cifra octanica 95, standard Euro 4) si Efix Diesel cu 3% Biodiesel (standard Euro 4).

Citeste si:

Benzina Efix are cifra octanica 95 si este aditivata special pentru a facilita curatarea si functionarea injectoarelor, reduce depunerile pe supape si cilindri si micsoreaza consumul.

Motorina Efix este aditivata pentru a facilita curatarea injectoarelor, reducerea coroziunile si a efectului de spumare, se anunta in comunicat.

Rompetrol Moldova opereaza pe piata din Republica Moldova din septembrie 2002.