Compania de tip holding Rompetrol Group NV a infiintat firma Stichting Administratiekantoor TRG, care va derula planul optional de actiuni, care are la baza titlurile Rompetrol Rafinare (RRC), tranzactionate pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB).

Astfel, beneficiarii planului de recompensarse prin actiuni vor putea sa isi exercite optiunile de miercuri, urmand ca TRG Stichting sa vanda in piata titluri RRC si sa restituie angajatilor Rompetrol contravaloarea titlurilor, mai putin unele costuri.

Rompetrol Rafinare (RRC) mizeaza in acest an pe o reducere a pierderilor nete pana la 8,7 milioane dolari, pe fondul unor afaceri estimate sa avanseze cu 21%.

Citeste si:

Compania are un capital social de aproape 2,11 miliarde lei, divizat in 21,1 miliarde actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei, iar titlurile Rompetrol Rafinare se tranzactioneaza la categoria a doua a pietei reglementate a Bursei de Valori Bucuresti.

O actiune RRC valora 0,0630 lei la finalul sedintei din 14 mai, ceea ce confera companiei o capitalizare de 1,33 miliarde lei (362,19 milioane euro).