Noul director general detinea din 2007 presedintia Consiliului si s-a alaturat acum sase ani echipei Scandia. Adrian Gaspar are o experienta de 10 ani ca jurnalist la postul american de televiziune ABC.

Potrivit datelor furnizate de companie, echipa de management a Scandia Romana are un nou administrator, Luis Morais si un nou Administrator Independent, Alina Crestin.

Structura actionariatului a ramas aceeasi: actionarul majoritar este SC Elga Comert S.R.L. (care detine 75% din pachetul de actiuni). S.C. Spot Industrial SRL detine 15%, 5% din actiuni ii apartin lui Ioan Sorin Bozodg, restul de 5% fiind in posesia altor persoane fizice", se arata in comunicat.

Citeste si:

Scandia Romana este lider pe piata nationala de conserve din carne si are o cota valorica de peste 62%. In crestere cu 9% fata de 2006, compania a atins o cifra de afaceri de aproape 50 de milioane de euro in 2007.

In prezent, compania are peste 900 de angajati si produce diferite sortimente de conserve, impartite in patru categorii: pate, conserve de carne, crenvursti si mancaruri traditionale. Scandia Romana este de asemenea si principalul producator roman de marci private pe piata conservelor din carne.