Amway Romania, companie de vanzari directe, estimeaza pentru anul acesta o crestere a cifrei de afaceri cu circa 20% fata de 2007, cand a inregistrat vanzari de circa 125 milioane de lei, a declarat, potrivit NewsIn, branch manager al companiei, George Popescu.
Potrivit conducerii Amway, cea mai mare pondere in cifra de afaceri o reprezinta produsele cosmetice, circa 50-60%, urmate de suplimentele nutritive cu pana la 25%.

"Primele patru luni ale acestui an au fost mult peste perioada similara din 2007, iar tinta noastra este ca in fiecare luna a lui 2008 sa depasim vanzarile din luna corespondenta a anului trecut. Nu stim sigur daca ritmul acesta din primele luni se va mentine in continuare, dar putem estima pentru anul acesta o crestere a afacerilor companiei cu 15-20 %", a spus George Popescu. In primele luni ale anului cele mai mari cresteri ale vanzarilor au fost inregistrate de Amway la suplimentele nutritive.

Compania Amway a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de circa 125 milioane de lei, in crestere cu 22% fata de 2006, an in care afacerile companiei au urcat cu 48% fata de 2005, pana la 102,8 milioane de lei. Anul trecut s-au inregistrat aproximativ 370.000 de comenzi si vanzari totale de peste patru milioane de produse. Printre competitorii Amway se numara Zepter, Avon si Oriflame.

Amway Romania a intrat pe piata romaneasca in 1997, fiind una dintre cele 53 de filiale Amway din intreaga lume. Compania comercializeaza, in sistem multi-level-marketing, produse pe diverse segmente: suplimente alimentare cu continut de vitamine si minerale, produse de uz casnic, produse cosmetice pentru ingrijirea tenului si machiaj, produse de ingrijire personala si parfumuri. Amway Corporation a fost infiintata in 1959 de catre Jay Van Andel si Rich DeVos si face parte din familia companiilor Alticor, care a inregistrat vanzari mondiale de retail de 7,1 miliarde de dolari in 2007 prin intermediul a peste trei milioane de intreprinzatori independenti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri