"Sunt interesat sa cumpar si chiar am facut o propunere in acest sens celor de la Strabag in urma cu aproape un an, insa pana acum nu am primit nici un raspuns. Nu am stiut ca nu ne-am inteles la pret pana cand nu am citit in presa", a spus Fathi Taher.

Mandatul primit de “Bostina si Asociatii” este unul flexibil si se refera in special la pregatirea documentelor preliminare negocierilor, angajarea discutiilor privind termenii de baza ai tranzactiei si evaluarea optiunilor juridice de incheiere a tranzactiei.

"Vom explora toate optiunile care se deschid, astfel incat toate etapele negocierilor sa se desfasoare cu fluenta si cu rezultate pozitive. Avem mandate sa negociem si cu Strabag si cu Bank of Cyprus precum si cu toate partile care sunt interesate in tranzactie", a spus avocatul coordonator Doru Bostina.

Citeste si:

In prezent, Fathi Taher detine 19% si Bau Holding Strabag SA detine 55% din JW Marriott Bucuresti, singurul din Europa Continentala clasificat la categoria de lux a lantului hotelier.

Bostina si Asociatii a realizat, in 2007, incasari de 14,49 milioane euro, ceea ce reprezinta o crestere de 15% fata de anul precendent si are peste 130 de avocati si colaboratori.