Alianta strategica pentru servicii de consultanta si executie in domeniul medical si farmaceutic

"Apreciez ca in urmatori cinci ani piata de consultanta in acest domeniu foarte specializat va creste, astazi nisa fiind vizibila, dar inca relativ restransa. Potentialul financiar pe care il estimez pentru urmatorii cinci ani este in jurul a 10- 20 milioane euro", a declarat directorul general Link Resource, Nicolae Voiculescu.

Segmentul de piata vizat de noua alianta este constituit atat din companiile ce au ca obiectiv intrarea pe piata din Romania, cat si din cele care isi desfasoara deja activitatea pe piata locala, dar care nu au resursele de timp si personal sau nu poseda o masa critica de expertiza specifica pentru anumite tipuri de activitati din acest domeniu.

Serviciile de consultanta si executie acopera o gama larga de activitati, de la evaluari de piata pentru elaborarea strategiilor de intrare pe piata a unui produs sau serviciu, la implementarea acestora pana in stadiul final cand produsul ajunge la client. Acestea sunt completate cu servicii de asistenta juridica pentru probleme legate de aprobari ale autoritatilor de reglementare, probleme de concurenta si structura corporatista si operationala precum si pentru protectia si gestionarea portofoliilor de drepturi de proprietate intelectuala.

Citeste si:

Sfera serviciilor oferite include piata produselor farmaceutice si parafarmaceutice, a echipamentelor si serviciilor medicale, studii clinice, asigurari private de sanatate.

"Industria farmaceutica si medicala (produse si servicii) trece treptat catre o noua faza (...) Nici un jucator de pe piata nu poseda in acelasi timp resurse si competente organizationale ce sunt capabile sa raspunda la toate incercarile business-ului. De aceea, consideram ca un partener cu experienta si credibilitate profesionala demonstrata ce poate adresa eficient aceste provocari, integrand intr-un punct unic de referinta partea de consultanta, management operational si al sistemului de reglementare si legal, reprezinta o alternativa ce nu poate fi ignorata", a mai spus Nicolae Voiculescu.

Link Resource este o companie de consultanta romaneasca, cu o retea de peste 25 de specialisti. Lansarea pe piata a Link Resource a presupus o investitie de 250.000 euro care a fost directionata catre deschiderea birourilor si constituirea echipei si retelei de consultanti.

NNDKP are in prezent o echipa formata din peste 100 de avocati, un staff de 75 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.