Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) si Link Resource a anuntat luni formarea unei aliante pentru realizarea unui serviciu integrat de consultanta legala, de management si executie in industria medicala si farmaceutica.
Alianta strategica pentru servicii de consultanta si executie in domeniul medical si farmaceutic

"Apreciez ca in urmatori cinci ani piata de consultanta in acest domeniu foarte specializat va creste, astazi nisa fiind vizibila, dar inca relativ restransa. Potentialul financiar pe care il estimez pentru urmatorii cinci ani este in jurul a 10- 20 milioane euro", a declarat directorul general Link Resource, Nicolae Voiculescu.

Segmentul de piata vizat de noua alianta este constituit atat din companiile ce au ca obiectiv intrarea pe piata din Romania, cat si din cele care isi desfasoara deja activitatea pe piata locala, dar care nu au resursele de timp si personal sau nu poseda o masa critica de expertiza specifica pentru anumite tipuri de activitati din acest domeniu.

Serviciile de consultanta si executie acopera o gama larga de activitati, de la evaluari de piata pentru elaborarea strategiilor de intrare pe piata a unui produs sau serviciu, la implementarea acestora pana in stadiul final cand produsul ajunge la client. Acestea sunt completate cu servicii de asistenta juridica pentru probleme legate de aprobari ale autoritatilor de reglementare, probleme de concurenta si structura corporatista si operationala precum si pentru protectia si gestionarea portofoliilor de drepturi de proprietate intelectuala.

Sfera serviciilor oferite include piata produselor farmaceutice si parafarmaceutice, a echipamentelor si serviciilor medicale, studii clinice, asigurari private de sanatate.

"Industria farmaceutica si medicala (produse si servicii) trece treptat catre o noua faza (...) Nici un jucator de pe piata nu poseda in acelasi timp resurse si competente organizationale ce sunt capabile sa raspunda la toate incercarile business-ului. De aceea, consideram ca un partener cu experienta si credibilitate profesionala demonstrata ce poate adresa eficient aceste provocari, integrand intr-un punct unic de referinta partea de consultanta, management operational si al sistemului de reglementare si legal, reprezinta o alternativa ce nu poate fi ignorata", a mai spus Nicolae Voiculescu.

Link Resource este o companie de consultanta romaneasca, cu o retea de peste 25 de specialisti. Lansarea pe piata a Link Resource a presupus o investitie de 250.000 euro care a fost directionata catre deschiderea birourilor si constituirea echipei si retelei de consultanti.

NNDKP are in prezent o echipa formata din peste 100 de avocati, un staff de 75 de angajati, birouri la Bucuresti, Timisoara si Brasov si ofera servicii de avocatura complete companiilor care isi desfasoara activitatea in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri