Compania romano-americana, Kasta Metal, cu obiect principal de activitate constructia piscinelor, a realizat in 2007 o cifra de afaceri de 2,2 milioane de euro, iar anul acesta mizeaza pe o crestere de peste 35%.
"Cel putin, pana in momentul de fata am inregistrat o crestere a vanzarilor cu 35%. Dorim sa mentinem acest ritm sau de ce nu sa il crestem pana la sfarsitul acestui an si mizam pe cresterea pietei constructiilor. In ceea ce priveste piata de profil, cred ca anul trecut s-a ridicat la 800-1.000 piscine vandute", a spus Cristina Grigorescu, director executiv al companiei.

Potrivit reprezentantilor companiei, piscinele reprezinta circa 75% in ponderea cifrei de afaceri a Kasta Metal, restul de 25% fiind date de saune, spa, potabilizarea apei, mobilier exterior si elemente de decorare a gradinilor. Compania detine un shoowroom in Pipera-Tunari, dar distribuie piscine in toata tara. "Principalii nostri clienti sunt cei cu un venit mediu-superior, care isi construiesc vile si apoi se gandesc sa instaleze si piscine in curtile lor. Ponderea cea mai mare a vanzarilor o reprezinta Bucurestiul si imprejurimile cu 60%, urmat de Moldova", a adaugat directorul executiv al companiei.

In ceea ce priveste preturile piscinelor, directorul executiv al Kasta Metal sustine ca firma nu le-a mai schimbat de circa doi ani de zile, insa exista posibilitatea ca acestea sa creasca in urmatoarea perioada din cauza crestereilor de preturi la materialele de constructie. Preturile pentru piscinele supraterane pornesc de la 5.000 de euro si ajung la 10.000 de euro, iar pentru cele "ingropate" pornesc de la 14-15.000 de euro si cresc proportional cu marimea piscinelor si modelele solicitate de clienti.

Kasta Metal a fost infiintata in anul 1990 si incepand cu 1996 are ca principal domeniu de activitate piscinele, saunele, spa-urile si potabilizarea apei. Compania se ocupa si de comercializarea saunelor, a cazilor cu hidromasaj si a produselor pentru decorarea gradinilor si a realizat peste 400 de piscine in Bucuresti si in tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri