Peste 700 de studenti din Capitala vor beneficia, pe perioada verii, de stagii de practica in companii de top romanesti si straine, primul pas pentru selectarea candidatilor urmand sa aiba loc vineri, la primul targ de internship-uri din Romania, organizat la Romexpo.
Targul face parte dintr-un program mai amplu de internship, intitulat Start Internship Romania si initiat de guvern, in parteneriat cu diferite asociatii ale comunitatii de afaceri din Romania, ambasade, universitati si asociatii studentesti.

La prima editie a targului de internship-uri vor veni cu oferte de job-uri peste 70 de companii romanesti si straine.

Companiile care vor sa investeasca in interni (stagiari, angajati temporari) vor pregati atat programe de training, cat si cursuri aditionale. Internshipul nu va fi doar un job sezonier, urmand sa implice studentii in proiectele companie specifice domeniului.

Studentii vor beneficia si de salariu, tutore sau o persoana din companie care se va ocupa exclusiv de ei, precum si de evaluari si recomandari din partea companiei.

Prima editie a programului este una pilot si se adreseaza studentilor din Capitala, programul urmand sa fie extins ulterior la nivel national.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri