Caroli Foods a inregistrat in primul trimestru al anului 2008 o cifra de afaceri de 13 milioane de euro, in crestere cu 19% fata de perioada similara din 2007 si un profit operational mai mare cu 10%, au declarat reprezentantii companiei.

"Piata mezelurilor este dinamica si extrem de competitiva. Cresterile nu mai sunt la fel de spectaculoase ca in alti ani, sunt mai multe companii si optiunile pentru consumatori sunt mai diverse, a declarat directorul general Caroli Foods, Haluk Akdemir (foto), citat de NewsIn.

Pentru anul 2008 grupul Caroli vizeaza o cifra de afaceri de peste 63 milioane euro printr-o majorare a activitatii care depaseste rata de crestere a pietei, estimata la 6-7% pentru anul in curs.

In perioada februarie- martie 2008 compania a avut o cota de piata de 10,3% in volum si 10,4% in valoare in crestere fata de perioada similara 2007, potrivit studiilor MEMRB.

In acest an Caroli isi va concentra investitiile pentru dezvoltarea platformei logistice de la Pitesti a carei valoare se cifreaza la cinci milioane de euro. Platforma are o suprafata de circa 300.000 metri patrati si va fi finalizata la inceputul anului 2009. La nivel national compania mai detine alte sapte depozite.

Caroli Foods este unul dintre liderii pietei de mezeluri din Romania, ocupand locul doi. Grupul produce cinci marci de mezeluri: Gourmet, Caroli, Maestro, Sissi (franciza) si Primo Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, compania a investit peste 35 de milioane de euro in procesarea si distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igiena, resurse umane etc.).

Potrivit datelor companiei, grupul are 1.200 de angajati, dintre care majoritatea au intre 18 si 35 de ani.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Grupul Caroli Foods a numit o romanca la conducere
Setari Cookie-uri