Hypermarketul Carrefour din Arad este situat in centrul comercial “Armonia”si se intinde pe o suprafata de 7.400 metri patrati. Investitia a fost de aproximativ 20 de milioane de euro.

Situat in apropierea zonei industriale Vest a orasului Arad, la iesirea spre Nadlac, centrul comercial „Armonia ” include o galerie comerciala de 15.000 m.p si reprezinta un proiect comercial important in dezvoltarea orasului. Hypermarketul Carrefour Arad a fost creat conform principiilor si valorilor grupului Carrefour si va oferi cele mai mici preturi din Romania.

Situat intr-o zona cu un puternic potential de dezvoltare, el va constitui cu siguranta un veritabil pol de atractie pentru consumatorii din Arad, dar si celelalte zone apropiate, propunand produse si servicii, la cel mai bun raport calitate – pret.

Pentru Carrefour Arad au fost create 440 noi locuri de munca, iar de la infiintarea sa Carrefour Romania a facut deja 7.750 de angajari.

Citeste si:

In perioada 2008-2009 Carrefour va continua strategia alerta de dezvoltare, si va mai deschide noi hypermarketuri in: Oradea, Pitesti, Buzau, Sibiu, Deva, un al doilea hypermarket la Braila, un al doilea la Iasi, inca 2 la Bucuresti in Vitan si Berceni, un al doilea la Constanta.

Pe langa aceste hypermarketuri, Carrefour opereaza deja si pe segmentul de supermarketuri, prin preluarea celor 21 de magazine Artima, care vor deveni Carrefour Express pe parcursul acestui an.

Carrefour este lider pe formatul de hypermarket in Romania, realizand in 2007 o cifra de afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006.