A doua etapa a majorarii de capital va avea loc la finalul anului 2008, la 125.000 euro, comparabil cu cel impus de CNVM pentru societatile de administrare de investitii, au precizat reprezentantii firmei.

Inainte de majorare, DreamTeam Capital Management avea un capital social de 50.000 lei.

"Majorarea capitalului social este un prim semnal de incredere pe care il transmitem, alaturi de comunicarea periodica si transparenta a performantelor atinse, a numarului de clienti, a sumelor pentru care acordam consultanta, a previziunilor privind evolutia viitoare a pietelor financiare internationale", a declarat asociatul si directorul general al DreamTeam Capital Management, Alice Pavel.

Citeste si:

Potrivit reprezentantilor companiei, DreamTeam Capital Management a adus o crestere a portofoliilor clientilor sai cu pana la 16% in primul trimestru din 2008.

"Aceste perioade de turbulente financiare, cum este cea pe care o parcurgem, sunt foarte avantajoase pentru activitatea companiei pe care o reprezint, pentru ca delimiteaza foarte clar care sunt adevaratii profesionisti in investitiile financiare", a mai spus Pavel.

DreamTeam Capital Management este prima societate romaneasca de consultanta de investitii, autorizata de arbitrul pietei de capital (CNVM), care isi consiliaza clientii pe pietele externe, arata comunicatul companiei.