Catalin Vicol il va inlocui in functia de director general al companiei de farmaceutice Walmark Romania pe Horia Vilcu, care va conduce operatiunile subsidiarei Walmark Franta.
Compania ceha de farmaceutice anunta ca schimbarea se va produce incepand cu data de 1 iunie a.c. si este rezultatul unui proces de selectie interna avand la baza performanta manageriala.

Catalin Vicol si-a inceput cariera in 1995, ocupand functii in vanzari si marketing, iar din 2003 s-a alaturat echipei Walmark pe pozitia de director marketing. In aceasta perioada compania de farmaceutice si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca, atingand o cota de piata de 19,4%. Vicol este membru al Chartered Institute of Marketing – cea mai importanta organizatie mondiala a profesionistilor in marketing, iar printre pasiunile sale se regasesc tenisul, calatoriile si colectiile de antichitati.

Fostul director general al Walmark Romania, Horia Vilcu, a fost desemnat sa deschida noua filiala a companiei din Franta, unde conducerea companiei spera sa atinga cote de piata semnificative pe categorii singulare de produse. Vilcu a initiat business-ul Walmark in Romania in 1997, transformand divizia romaneasca in lider pe piata locala a suplimentelor alimentare.

Compania WALMARK a fost infiintata in anul 1990 si activitatile ei s-au largit treptat, in mai multe domenii. De cativa ani, firma si-a declarat orientarea strategica spre domeniul farmaciei si dupa vanzarea diviziei agricole din anul 2001 si a unei importante parti a diviziei de bauturi de la sfarsitul anului 2004, acum se concentreaza din plin asupra pietei suplimentilor alimentari si a medicamentelor. In anul 2001 firma a fost transformata din societate cu raspundere limitata in societate pe actiuni, avand la ora actuala un numar de 9 actionari, persoane fizice din Cehia, si filiale in: Slovacia, Polonia, Ungaria, Romania, Bulgaria, Ucraina, Lituania, Letonia si Franta. In prezent, produsele Walmark sunt comercializate in peste 20 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri