EuroIns Romania si-a sporit afacerile cu 26% in T1

EuroIns Romania a afisat prime brute subscrise de 35,36 milioane lei (9,6 milioane euro) in primul trimestru din acest an, in crestere cu 26% fata de acelasi interval din 2007, ca urmare a avansului cu 57% pe segmentul de asigurari de incendiu si calamitati naturale, a anuntat asiguratorul.

Potrivit datelor companiei, cea mai importanta crestere a fost inregistrata pe segmentul de asigurari de incendiu si calamitati naturale, cu 57%. Asigurarile Casco au sporit cu 33%, iar pe segmentul de asigurari de raspundere civila auto (RCA), cresterea a fost de 23%.

S-au mai inregistrat cresteri semnificative pe segmentul asigurarilor agricole precum si cele de bunuri, se mai sune in comunicat.

Avansul cifrei de afaceri a EuroIns Romania din primul trimestru al acestui an edepaseste rata de crestere a intregii piete a asigurarilor generale din Romania, a mentionat directorul executiv al companiei, Bogdan Stan.

Compania de asigurari Euroins Romania (fosta Asitrans) va utiliza din iunie doar noul nume, la aproape un an de la preluarea de catre grupul bulgar Eurohold.

Compania a inregistrat in 2007 o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 29 milioane euro, in crestere cu circa 49% fata de 2006, cand inregistrase prime de circa 19,5 milioane euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri