„Rezultatele financiare locale reflecta atat dinamismul extraordinar al pietei romanesti, cat si prezenta noastra in intreg sud – estul Europei. In plus, cresterea veniturilor globale este cu atat mai importanta in contextul economic actual si reconfirma pozitia de lider a Clifford Chance la nivel mondial”, a declarat Daniel Badea (foto), Managing Partner al biroului Clifford Chance din Romania.

Biroul Clifford Chance din Bucuresti este structurat pe patru arii principale de practica: drept financiar si bancar, piete de capital, fuziuni si achizitii, real estate si are expertiza importanta in domeniile de reglementare (taxe, dreptul muncii, energie si concurenta).

"Biroul din Bucuresti si-a pastrat tendinta accentuata de crestere, concentrandu-se in principal pe tranzactii internationale complexe. Ponderea veniturilor biroului din Bucuresti este in continuare relativ echilibrata, provenind cate 25% din drept bancar si fuziuni si achizitii, 20% din piata de capital, iar 30% din real estate”, a precizat Daniel Badea.

Citeste si:

Badea Clifford Chance a fost implicata in tranzactii complexe si in dezvoltarea de produse sofisticate in special pentru piata de capital, sectorul bancar si real estate, asistand anul trecut numeroase banci de investitii globale, fonduri de private equity si investitori internationali de real estate.

La nivel local, Badea Clifford Chance se numara printre primele 10 firme de avocatura de pe piata raportat la incasari.