Badea Clifford Chance, biroul local al celei mai mari case de avocatura din lume, a avut anul trecut o crestere a volumului de afaceri de 85% fata de 2006/2007, fara a preciza valoarea absoluta a businessului.
„Rezultatele financiare locale reflecta atat dinamismul extraordinar al pietei romanesti, cat si prezenta noastra in intreg sud – estul Europei. In plus, cresterea veniturilor globale este cu atat mai importanta in contextul economic actual si reconfirma pozitia de lider a Clifford Chance la nivel mondial”, a declarat Daniel Badea (foto), Managing Partner al biroului Clifford Chance din Romania.

Biroul Clifford Chance din Bucuresti este structurat pe patru arii principale de practica: drept financiar si bancar, piete de capital, fuziuni si achizitii, real estate si are expertiza importanta in domeniile de reglementare (taxe, dreptul muncii, energie si concurenta).

"Biroul din Bucuresti si-a pastrat tendinta accentuata de crestere, concentrandu-se in principal pe tranzactii internationale complexe. Ponderea veniturilor biroului din Bucuresti este in continuare relativ echilibrata, provenind cate 25% din drept bancar si fuziuni si achizitii, 20% din piata de capital, iar 30% din real estate”, a precizat Daniel Badea.

Badea Clifford Chance a fost implicata in tranzactii complexe si in dezvoltarea de produse sofisticate in special pentru piata de capital, sectorul bancar si real estate, asistand anul trecut numeroase banci de investitii globale, fonduri de private equity si investitori internationali de real estate.

La nivel local, Badea Clifford Chance se numara printre primele 10 firme de avocatura de pe piata raportat la incasari.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri