"Contractul presupune modernizarea unor posturi de transformare (PT) aferente plecarilor de medie tensiune (MT) din Craiova (judetul Dolj). Aceste lucrari presupun inlocuirea celulelor din posturile de transformare, cabluri, echipamente, montare fibra optica etc.", potrivit informatiilor companiei.

Valoarea estimata fara TVA a contractului este de 3,941 milioane lei. Termenul de finalizare a lucrarilor este de 168 de zile de la data atribuirii contractului.

Pentru alegerea companiei executante, se va organiza o licitatie electronica deschisa. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 23 iunie. Data limita pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 24 iunie 2008, care este totodata si data la care vor fi deschise ofertele.

Citeste si:

Operatorul economic interesat trebuie sa dovedeasca o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de 9.851.000 milioane lei si sa fi incheiat si finalizat in ultimii cinci ani contracte care au ca obiect executarea unor lucrari similare cu o valoare de cel putin 1.773.000 lei, potrivit conditiilor de participare impuse de companie.

De asemenea, la licitatia electronica au dreptul sa participe doar operatorii economici inregistrati in SEAP si carora le-au fost transmise invitatii de participare la aceasta faza.