Compania care activeaza pe piata produselor si conservelor din carne si a celor vegetale, Vascar, intentioneaza ca pana in 2010 sa investeasca 7-8 milioane de euro in achizitionarea altor linii de productie, insa reprezentantii companiei nu au dorit sa precizeze ce vor poduce noile linii.

"Pana in 2010 ne-am propus sa investim in achizitionarea de alte linii 7-8 milioane euro. In ultimii doi ani am investit 12 milioane de euro in modernizarea sectiei de conserve, a carei capacitate este de 400 cutii pe minut", a declarat directorul de marketing al companiei, Eugen Popa, in cadrul expozitiei IndAgra.

Potrivit acestuia, compania detine zece magazine propri, cateva locate in Vaslui, Iasi, Piatra Neamt, Husi, si intetioneaza ca in fiecare an sa deschida doua - trei magazine propri.

Vascar detine o fabrica in Vaslui, cu o suprafata construita de peste 30.000 de metri patrati si cuprinde sectia de frigorifer – transare, sectia de preparate din carne, sectia de conserve si realizeaza o gama variata de peste150 de sortimente de produse.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si