Trotter Restaurant, compania care administreaza lantul de restaurante La Mama si cafenelele Cafepedia, si-a bugetat in acest an o cifra de afaceri de 12 milioane de euro, cu 50% in crestere fata de anul trecut, au declarat reprezentantii companiei.

“Cifra de afaceri pe Trotter Restaurant ( La Mama si Cafepedia ) va fi de aproximativ 12 milioane euro, ceea ce inseamna o crestere de 50 % fata de cifra de afaceri de anul trecut . Aceasta crestere va fi sustinuta si de Cafepedia 3, care va deveni o locomotiva a lantului de cafenele Cafepedia, dar si de alte noi deschideri”, a declarat, pentru Wall-Street, Catalin Mahu (foto), proprietarul La Mama si Cafepedia.

Compania a inaugurat cea de-a treia cafenea a grupului, Cafepedia 3, in zona Pietei Romane, intr-o vila complet renovata. “In Cafepedia am investit in jur de 200.000 euro numai in mobilier, aparate. Estimam ca aceasta cafenea sa aduca in jur de 500.000 euro”, a mai spus Mahu.

Cafeneaua se intinde pe 3 nivele ( parter, etaj si zona de mansarda). La parter este o cafenea clasica, la etajul 1 se afla un coffe lounge, iar zona de mansarda va gazdui diverse evenimente. Cafepedia 3 are o suprafata utila de 700 metri patrati si o capacitate de 250 persoane din care 190 in cafenea si 60 pe terasa.

Pentru anul 2008 Catalin Mahu isi propune deschiderea a inca 3 cafenele si inca 3 restaurante La Mama (din care unul in zona Lipscani), estimand o cifra de afaceri de peste 1.000.000 de euro pentru Cafepedia.

Brandul Cafepedia s-a nascut in 2005, o data cu lansarea primei cafenele la parterul restaurantului La Mama din Piata Alba Iulia. In prezent, Catalin Mahu detine sase restaurante La Mama in Bucuresti si unul pe litoral, la Mamaia, dar si doua cafenele Cafepedia in Bucuresti (Piata Alba Iulia si Universitate).

In 2007 cifra de afaceri a Trotter Restaurant atins 8 milioane de euro, iar marja de profit a fost de 15%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Tehnologia de plata SEQR ajunge la 1.250 de POS in Romania