Romaqua Group, imbuteliatorul apei minerale Borsec, va investi, in urmatorii doi ani, 10 milioane de euro pentru extinderea capacitatilor de productie si construirea unei noi fabrici la Busteni, dupa cum a aratat presedintele firmei, Octavian Cretu. In prezent, la Busteni se imbuteliaza sucuri si se lucreaza la montajul liniilor de productie pentru apa minerala plata si pentru un produs nou.

Pentru acest an, investitiile grupului vor viza mai ales activitatile de promovare a produselor. "Vom investi patru milioane de euro pentru consolidarea pe piata a companiei, adica in depozite, vitrine si in alte actiuni promotionale prin care urmarim extinderea marcilor Romaqua pe piata", a declarat Octavian Cretu. Anul trecut, firma a intrat si pe piata cafelei, in urma unei investitii intr-o linie de prajire si ambalare in Bucuresti. "Pentru acest an, ne dorim o crestere a ponderii vanzarilor de cafea in cifra de afaceri de pana la 5%", a precizat Cretu. In ceea ce priveste vanzarile de bauturi racoritoare, oficialul firmei apreciaza ca acestea vor reprezenta 20-25% din cifra de afaceri, fata de 9% in 2004. Anul trecut, compania a inregistrat o cifra de afaceri de 1.602 miliarde lei, in crestere cu 30% fata de 2003, peste 90% din incasari fiind asigurate de vanzarile de apa minerala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri