De asemenea, fostul director general al E.ON Gaz Distributie, Marc-Daniel Buck a devenit presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Distributie, iar Dan Morari, pana acum director general adjunct, a fost investit in functia de director general.

Schimbarile din componenta managementului vor asigura continuitatea proiectelor incepute dupa privatizare, potrivit comunicatului companiei.

“Ambele companii, atat E.ON Gaz Romania, cat si E.ON Gaz Distributie isi propun ca obiectiv principal ofertarea de servicii la standardele de calitate ale Grupului E.ON si in Romania. Ne propunem in continuare imbunatatirea serviciilor catre clientii nostri prin ofertarea unor modalitati de plata moderne, precum si continuarea modernizarii centrelor de relatii cu clientii. De asemenea, vom lucra in continuare la imbunatatirea conditiilor de siguranta prin investitii masive si sustinute in reabilitarea retelei de distributie a gazelor naturale”, a declarat presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, Frank Hajdinjak.

Structura actionariatului companiei este urmatoarea: E.ON Ruhrgas AG detine 51% din actiuni, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are 37% din actiuni, iar Fondul Proprietatea 12%, potrivit datelor companiei.