Razvan Blid (foto) a terminat Facultatea de Medicina si Facultatea de Drept, profesand un an ca medic, apoi s-a implicat in afaceri de import-export. Analizand posibilitatile de a intra intr-o franciza cu cativa parteneri, a decis sa ofere consultanta in acest domeniu, oferta de francize fiind in continua crestere pe piata romaneasca. Astfel a luat nastere CHR Consulting, cu Razvan Blid unic actionar.

Infiintata in anul 2000, compania CHR Consulting ofera consultanta specializata in domeniul francizei, asigurand servicii de consiliere si asistenta in structurarea sistemelor de franciza, recrutarea si selectia de parteneri francizati la aceastea, importul de branduri internationale, training pe domeniul francizei si intermedierea de spatii comerciale.

In 2007, compania a raportat o cifra de afaceri de 300.000 de euro, estimand pentru acest an o crestere de 25-30% a veniturilor, conform declaratiilor reprezentantilor CHR Consulting.

Citeste si:

Printre companiile din portofoliul CHR Consulting se numara francizele Wu-Xing, ING Bank, magazinele de accesorii La Pink, AnaPan, gogoseriile Fitosica, Cumpana.

Va invitam sa trimiteti pana miercuri, 11 iunie, intrebarile si subiectele de discutie pentru Razvan Blid, care ne va raspunde in editia urmatoare a Live Wall-Street, completand chestionarul de mai jos sau trimitand un email la adresa redactie@wall-street.ro.

Nume:

Email:

Intrebare: