Antreprenorii de pompe funebre isi diversifica din ce in ce mai mult serviciile, lansand un produs nou pe piata de profil: servicii funerare in rate fixe cu dobanda zero.

"Clientul va putea opta pentru varianta de a plati servicii funerare in rate fixe, pe 12 luni, cu dobanda zero. Acest produs este unic pe piata si estimam ca va duce la o crestere a vanzarilor cu 35%", a precizat presedintele Asociatiei Producatorilor de Materiale Funerare si Antreprenorilor de Pompe Funebre (APF), Emil Terchila, citat de NewsIn.

In ceea ce priveste industria serviciilor de profil, reprezentantii APF se astepta la cresteri anuale de 20 - 25 %. "Pe fondul cresterii puterii de cumparare, ne asteptam la majorarea sumelor pe care romanii sunt dispusi sa cheltuie cu astfel de servicii, astfel incat ne asteptam la cresteri ale pietei cu 20 – 25% in fiecare an", a mai afirmat Terchila, prezent la a doua editie a Salonului Funerar, care se desfasoara in perioada 12 - 14 iunie, la Romexpo, eveniment la care va fi lansat produsul mentionat.

In Romania activeaza aproximativ 2.000 de prestatori de servicii funerare.

Cea de a doua editie a Salonului Funerar, specializat in articole si servicii funerare, reuneste 33 firme de profil din Romania, Germania, Italia si Ungaria. In standurile expozitiei vor fi prezenti producatori, importatori si distribuitori de articole funerare, specialisti in domeniul funerar, lucratori in administrarea cimitirelor, prestatori de servicii complementare in domeniul funerar.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
(P) Servicii funerare complete oferite de Funerare Alexandru