Lindab a demarat la Floresti, judetul Cluj, productia de tubulaturi circulare de ventilatie la un an de la lansarea centrului de vanzare Lindab Ventilation Center din aceeasi locatie, au declarat reprezentantii companiei.
Inaugurarea Lindab Ventilation Center de anul trecut a adus companiei 40 de noi clienti, firme mici si mijlocii de instalatii. In prezent, Lindab numara 86 de parteneri in zona Transilvaniei, dintr-un total de peste 200 de parteneri nationali.

"Am infiintat unitatea de productie la Cluj din certitudinea ca piata regionala din Transilvania este intr-o crestere accelerata. Inaugurarea Lindab Ventilation Center ne-a adus aproximativ 40 de clienti noi in zona, firme mici si medii de instalatii, in conditiile in care acest segment de piata ne era practic inaccesibil din cauza costurilor mari de transport si a timpilor de livrare", a declarat Ovidiu Margan, Business Unit Manager Lindab, Divizia Ventilatii. Lindab mai produce tubulaturi circulare de ventilatie la Stefanestii de Jos, Ilfov.

Lindab Romania a investit anul trecut peste 10 milioane de euro in linii si instalatii de productie, hale de productie si depozite, plus echipamente si dispozitive, iar pentru 2008 si-a propus deschiderea unui centru de instruire in vederea combaterii lipsei de specialisti de pe piata fortei de munca din constructii.

Directorul general al Lindab Romania, Andrei Sulyok, sustine ca Lindab va continua sa investeasca in Romania si sa implementeze strategii de raspuns la nevoile pietei. „Ne-am propus sa oferim in permanenta solutii complete si eficiente, care vin in intampinarea cererii clientilor din Romania, iar lansarea unitatii de productie de la Cluj confirma aceasta directie de dezvoltare", a spus Sulyok.

Lindab Ventilation Center este unicul centru de vanzare si distributie dedicat produselor necesare unui sistem complet de ventilatii din Romania, prin care Lindab dezvolta conceptul “One-Stop-Shop” pentru produsele de ventilatie - clientul vine, alege si cumpara pe loc. Pana in prezent, Lindab a inaugurat astfel de centre la Cluj si Constanta.

Compania Lindab, prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994, dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii, folosind ca materie prima tabla de otel. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate. Lindab Profile se concentreaza pe industria constructiilor, oferind o gama complexa de sisteme metalice pentru constructiile civile si industriale. Lindab Ventilatii acopera toata gama de sisteme de ventilatii: tubulatura si accesorii, elemente de racire, grile si anemostate, atenuatoare de zgomot, clapete de reglaj etc.

Lindab Romania, cu activitate in domeniul sistemelor de invelitori, a inregistrat anul trecut o crestere a vanzarilor de 23%, atingand o cifra de afaceri de 46,7 milioane euro si estimeaza pentru 2008 o crestere de 15%, pana la 54 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri