Proinvest Group, cu activitati in constructia de hale metalice si productia, comercializarea si montajul tamplariei termoizolante de PVC, vizeaza anul acesta venituri de 15 milioane de euro si totodata cresterea capacitatii de productie, a anuntat compania.
Proinvest Group a realizat in 2007 o cifra de afaceri de circa sase milioane de euro, iar pentru primul semestru al anului 2008, compania mizeaza pe realizarea unor venituri de cinci milioane de euro.

Pentru acest an, compania a decis sa puna in functiune noi linii de productie pentru tabla cutata, pentru tigla metalica si pentru debitat tabla plana la lungime, urmand ca in luna septembrie sa fie deschisa si o linie de productie de tabla cu profil inalt.

Totodata, Proinvest Group are in plan si cresterea capacitatilor de productie a structurilor metalice la 350 tone/luna, printr-o investitie de aproape 1,5 milioane de euro intr-o noua fabrica si in utilaje cu productivitate ridicata, urmand ca pana la sfarsitul anului capacitatea de productie sa ajunga chiar la 500 de tone pe luna.

Firma Proinvest Group a fost infiintata in septembrie 2000 la Pascani, judetul Iasi si a avut serviciile de proiectare in constructii drept obiect principal de activitate. Activitatea firmei se desfasoara in cadrul a doua divizii: WGB – divizia specializata in productia, comercializarea si montajul de tamplarie termoizolanta din PVC si MBS – divizia specializata in proiectarea, executia si montajul constructiilor metalice. In anul 2004, firma a devenit membru al Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri