Advent reuneste la LaborMed Pharma echipa de manageri de la Terapia

LaborMed Pharma are o noua organigrama, prin infiintarea de noi pozitii in prima linie de management. Asfel, Advent, noul actionar, reuneste la conducerea producatorului farmaceutic echipa de manageri de la Terapia Cluj-Napoca din urma cu doi ani, cand fondul de investitii era actionar al companiei.

Dupa preluarea de catre Advent si numirea lui Stephen Stead, fost CEO la Terapia, in functia de director executiv, incepand cu luna martie, LaborMed Pharma a trecut printr-un amplu proces de reorganizare care a presupus si formarea unei noi echipe de conducere pentru cresterea eficientei organizatiei.

"Alaturi de noul director financiar, Mircea Ilie, si de directorul de dezvoltare, Adrian Stroilescu, echipa de la Terapia din urma cu doi ani s-a reunit prin numirea lui Lucian Codreanu ca director comercial, a lui Mirel Florica, director de operatiuni, a Ancai Petrescu, manager de resurse umane si a Andreei Ombas director de marketing", spun reprezentantii LaborMed Pharma.

Lucian Codreanu a fost anterior acestei functii director general al distribuitorului farmaceutic Pharmafarm Cluj-Napoca, preluat de grupul ungar Richter Gedeon.

Noii membri ai echipei de management urmeaza sa sustina obiectivele strategice ambitioase ale companiei, respectiv investitiile in dezvoltare profitabila si cresterea cotei de piata cu 50%, lansarea de noi produse, construirea unei organizatii profesioniste, imbunatatirea eficientei de productie pen


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri