Supermarketul din Sannicolau Mare este al 5-lea din Romania, iar intentia grupului este de a deveni magazinul preferat al locuitorilor din orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori.

Carrefor Express garanteaza cel mai bun raport calitate-pret, cele mai proaspete produse zilnic, preturi mici zilnic si servicii de cea mai buna calitate, conform datelor furnizate de companie.

Magazinul din Sannicolau Mare are o suprafata de vanzare de 550 mp si ofera produse de la consumabile, cosmetice pana la detergenti, produse alimentare si servicii de baza cardul de credit Carrefour MasterCard, serviciul de reincarcare electronica payzone pentru telefoane mobile.

Investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express este de aproximativ 6 milioane de euro. Grupul Carrefour a preluat Artima in 2007, acesta detinand 21 de supermarketuri in vestul Romaniei cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 mp. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express.