"Din punct de vedere tehnologic, fabrica de bere de la Sebes intruneste cele mai moderne tehnologii existente, acest lucru facand-o unica unitate de acest fel din lume" a precizat Cretu, potrivit NewsIn.

Cu o investitie de 40 de milioane de euro si un centru logistic de 4 milioane de euro, fabrica de bere are o capacitate de productie de un milion de hectolitri. Cu ocazia inaugurarii fabricii, presedintele Romaqua a subliniat ca productia de bere nu este targetul principal al grupului Romaqua - Borsec, compania intentionand sa se dezvolte in continuare pe piata apei minerale si a sucurilor.

"Piata apei minerale va creste indubitabil foarte mult, iar noi pe bazam pe faptul ca Romania este din punct de vedere al consumului de apa minerala mult sub media europeana" a adaugat Cretu.

Citeste si:

De asemenea, acesta a dat de inteles ca pe terenul din jurul fabricii Albacher intentioneaza sa dezvolte investiti, in vederea productiei de apa minerala si sucuri.

Principalii jucatori din piata autohtona a apelor minerale sunt Grupul Romaqua, Apemin, European Drinks si Perla Harghitei.