“In aceasta perioada am primit o noua oferta mult mai tentanta, de la o alta companie, pe care o analizez cu atentie”, ne-a declarat Niculescu. Anul trecut, lantul de cafenele a primit o oferta de cumparare, care nu a coincis cu planurile de dezvoltare rapida a retelei de cafenele.

“Pretul oferit, care ar fi putut fi extrem de tentant pentru unii, mi s-a parut neconcludent in comparatie cu puterea brand-ului, rata de expansiune a lantului etc. Recunosc ca am avut cateva zile in care am cantarit oferta, insa in niciun moment nu am fost tentat nu sa vand, ci nici macar sa ne asezam la masa negocierilor. Poate daca nu eram intr-un moment in care sa ne dezvoltam vertiginos, as fi fost dispus la negocieri”, a spus Niculescu

Piata locala a restaurantelor si cafenele incepe sa fie o zona predilecta pentru fuziuni si achizitii. City Grill a cumparat in luna aprilie, de la Miki Haiblum, cele doua cafenele Cream Cafe din zonele Universitatii si Piata Romana din Bucuresti, aloarea tranzactiei fiind estimata la circa un milion de euro.

Citeste si:

Turabo Cafe detine peste 30 de locatii in prezent, dupa achizitionarea lantului de cafenele Dark din cadrul hipermarketurilor Real, cu locatii in Baia Mare, Brasov, Craiova, Constanta, Oradea, Satu Mare, Sibiu, Timisoara si Tg. Mures. Tranzactia, care a avut loc in noiembrie anul trecut, a fost evaluate la 500.000 de euro.

Anul trecut, Turabo Café a inregistrat o cifra de afaceri de aproximativ 7 milioane de euro.