"Postul de managing partner cumuleaza responsabilitatile pe care le-am avut toti cei cinci parteneri pana in prezent. Recrutarea, evaluarea personalului si implementarea deciziilor asociatiilor vor fi o parte importanta a functiei pe care o voi indeplini", a afirmat Costin Taracila.

Costin Taracila este avocat specializat in tranzactii de Fuziuni si achizitii, private equity si piata de capital si a asistat in unele dintre cele mai importante tranzactii din Romania, precum IPO-ul si listarea Transgaz, achizitia de catre MKB Bank a Bancii Romexterra Bank si in cateva privatizari semnificative in sectorul energetic, precum Electrica Muntenia Sud.

Odata cu numirea lui Costin Taracila ca managing partner al RTPR in asociere cu Allen & Overy, trei noi avocati specializati in finantari s-au alaturat echipei: Alexandra Ovedenie, Oana Ciobanita si Radu Diaconu.

"Numarul avocatilor RTPR Allen & Overy specializati in finantari creste la 12, dintre care 3 parteneri", a spus Costin Taracila.

RTPR a incheiat recent un parteneriat de asociere exclusiva cu firma de avocatura globala, parte din selectul grup Magic Circle, Allen & Overy LLP, care va intra in vigoare de la 1 iulie 2008. Noul birou asociat combina expertiza juridica locala cu cea globala, oferind cleintilor servicii de cea mai buna calitate la standarde internationale. Echipa RTPR in asociere cu Allen & Overy cuprinde cinci parteneri si 28 avocati colaboratori si stagiari.

Citeste si:

RTPR a fost infiintata in mai 2004. Firma are cinci parteneri si un numar total de 33 de avocati. In 2007, RTPR a inregistrat o cifra de afaceri de 3,4 milioane euro, iar profitul a reprezentat 55% din valoarea acesteia.

Allen & Overy este o companie de consultanta juridica internationala cu aproximativ 5500 de angajati, incluzand cei 500 de avocati-parteneri, care activeaza in 29 de birouri in toata lumea.

Allen & Overy opereaza in ECE din 1991, cand si-a deschis primul birou in Varsovia. De la acel moment si-a extins
operatiunile pe piete precum Praga, Budapesta, Bratislava si Moscova.

In 2007, Allen & Overy a inregistrat o cifra de afaceri de 887,1 milioane lire sterline si un profit operational de 393 milioane lire sterline.