PricewaterhouseCoopers detine, in prezent, in biroul din Romania un numar de 15 parteneri.

Donatela Cazanacli (foto) este specializata in servicii in domeniul tranzactiilor. Este membru al Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). Cazanacli lucreaza la PricewaterhouseCoopers Romania din 1994.

Daniel Anghel, liderul Departamentului de impozite si taxe indirecte din cadrul firmei, este specializat in TVA, vama si comert international. Anghel este membru in conducerea executiva a PwC pentru Regiunea Europei Centrale si de Est pentru impozitele si taxele indirecte, este membru al Camerei Americane de Comert din Romania si a fost numit de curand membru in conducerea Asociatiei Fiscale Internationale din Romania.

Citeste si:

Kenneth Spiteri este membru al Asociatiei Expertilor Contabili Autorizati (ACCA) si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania (CAFR). In perioada 2004 - 2007 a fost coordonator tehnic pentru IFRS (Standarde Internationale de Contabilitate) in Romania si Moldova, timp in care a facut parte si din echipa tehnica regionala de IFRS pentru Europa Centrala si de Est.

PricewaterhouseCoopers este prezenta pe piata romaneasca din 1991 avand in prezent o echipa formata din peste 650 de angajati condusi de 15 parteneri. Compania a inregistrat in Romania, in anul financiar care s-a incheiat la 30 iunie 2007, o cifra de afaceri de 40,5 milioane dolari.