Reteaua germana de magazine de tip discount, Plus a deschis cate un magazin, la Codlea si Ludus, cu o valoare investitionala totala de trei milioane de euro.

Noul magazin Plus din Codlea are o suprafata aproximativa de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente. Magazinul este o constructie de tip "freestander" (de sine statator), respecta un format standard si dispune de 86 de locuri de parcare.

Magazinul Plus din Ludus este cel de-al 57-lea magazin din Romania al retelei germane. Magazinul are o suprafata aproximativa de 1.380 metri patrati, dintre care 1.080 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente. Magazinul dispune de 62 de locuri de parcare.

Magazinele Plus ofera o gama de peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare precum detergenti, cosmetice si hrana de animale.

Aprovizionarea magazinelor se face zilnic, din centrul logistic de la Ploiesti. Prezenta retelei Plus la Codlea si Ludus se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

Brandul Plus exista pe piata germana de 35 de ani. Compania este deja prezenta cu circa 4.100 de magazine si peste 40.000 de angajati in opt tari europene (Germania, Austria, Ungaria, Polonia, Cehia, Portugalia, Grecia si Romania).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Planurile Lidl in 2016: zece magazine si un centru logistic la Lugoj