ESPA, lider mondial in domeniul tratamentelor de infrumusetare si relaxare, va intra pe piata romaneasca incepand cu 2010, in cadrul proiectului rezidential exclusivist Silver Mountain din Poiana Brasov, au declarat reprezentantii Trend Hospitality, compania de consultanta care va intermedia lansarea brandului.

„Premiera ESPA in Romania este un pas pe care piata tratamentelor de infrumusetare il face spre o oferta de servicii de prima clasa, iar in calitate de consultanti in acest domeniu ne vom asigura ca se satisfac particularitatileacestui tip de piata fara a fi alterat conceptul ESPA”, a declarat Tinu Sebesanu (foto), CEO Trend Hospitality.

ESPA activeaza de peste 10 ani pe piata de lux, remarcandu-se prin designul stilat al spa-urilor sale si tratamentele moderne de tratare a problemelor cosmetice si corporale,dar si propria linie de produse pentru spa. „Am descoperit in Silver Mountain partenerul potricit prin intermediul caruia am patruns pe piata est-europeana, iar in Trend Hospitality consultantii ideali alaturi de care am analizat cerintele acestui tip de piata .Venim cu un concept nou absolut de spa.”, a afirmat Susan Harmsworth, CEO si fondator ESPA.

Romania devine prima tara din Europa de Est in care este prezenta ESPA, aliniandu-se la cele mai cunoscute locatii ESPA din lume, ca Monte Carlo, Milano, Miami, Londra, Hong Kong, Insulele Maldive.

Silver Mountain este un complex exclusivist de apartamente si vile in Poiana Brasov. Complexul include un teren de golf , un club de tenis, un hotel de lux sub brandul Radisson, piscina, spa si centru de tratament medical, sali de conferinta, patinoar, cazino, cinema, restaurante, heliport.

Trend Hospitality ofera servicii de management si consultanta pentru investitorii privati si instituitionali din domeniul ospitalier si actioneaza ca partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova. Compania detine exclusivitate de francizare pe piata romaneasca a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham: Ramada Worldwide, Wyndham Hotel Group, Super 8 Motel si Days Inn.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si