Consiliul Concurentei (CC) a autorizat concentrarea economica realizata de catre SC Macon SRL Deva prin dobandirea controlului unic asupra a sapte societati membre ale grupului Simcor, informeaza reprezentantii institutiei, citati de NewsIn.
Potrivit unui comunicat al CC, analiza concentrarii economice de catre Consiliul Concurentei releva faptul ca preluarea controlului de catre SC Macon SRL asupra celor sapte societati din Grupul Simcor nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante, care sa conduca la restrangerea, inlaturarea sau denaturarea semnificativa a concurentei pe piata romaneasca.

Astfel, "desi aceasta preluarea cade sub incidenta legii concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal", precizeaza comunicatul CC.

Conform CC, cele sapte societati preluate de catre compania din Deva sunt SC Simcor SA, SC Simbeton SA, SC Simterac SA, SC Simcor Management SRL, SC Simcor Var SA, SC Simsped SRL si SC Simpromat SRL.

Macon SRL produce si comercializeaza materiale de constructii, precum BCA, prefabricate din beton, produse din vata minerala si cahle de teracota, iar societatile achizitionate produc si comercializeaza, in principal, BCA, elemente prefabricate din beton, var si cahle de teracota.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri