„Aceasta crestere s-a datorat dezvoltarii sectorului de constructii, catre care merg 80% din unitatile vandute. Cele mai multe vanzari s-au inregistrat la basculante si betoniere, iar tendinta este de continuare a acestei cresteri, mai ales ca cele mai bune luni de vanzare vor incepe abia din septembrie incolo”, a spus Fuchs, citat de NewsIn.

International Schunn Sibiu se asteapta ca pana la sfarsitul anului creseterea fata de 2007 sa ajunga la 200%. In privinta service-ului auto, Christian Fuchs spune ca evolueaza pozitiv. Potrivit acestuia, in prima jumatate a anului, Schunn Service a avut o crestere de 40% fata de perioada ianuarie-iunie 2007, iar la vanzarea de piese de schimb cresterea a fost de peste 50%.

Schunn International este societate comerciala cu capital german, reprezentant Mercedes Benz, Smart, Jeep, Chrysler, Dodge, Mitsubishi camioane si Bosch.. Este pe piata romaneasca din anul 1992, cand a deschis prima reprezentanta si service, Auto Schunn, la Arad, iar in prezent mai detine reprezentante in Sibiu, Deva si Bucuresti.