Caroli Foods are un nou director de vanzari, incepand cu luna iulie, in persoana lui George Ungureanu , care il inlocuieste in functie pe Iulian Marinica.

Potrivit datelor companiei, Iulian Marinica se va ocupa in cadrul companiei Caroli Foods de proiecte ce apartin departamentului de Business Development.

Noul director de vanzari a absolvit Academia de Studii Economice si a ocupat timp de peste 10 ani functii cheie in departamentele de vanzari ale unor companii importante precum Ursus sau JT International Romania.

Caroli Foods este unul dintre liderii pietei de mezeluri din Romania, ocupand locul doi. Grupul produce cinci marci de mezeluri: Gourmet, Caroli, Maestro, Sissi (franciza) si Primo Familia. Pe parcursul celor 12 ani de activitate, Caroli Foods a investit peste 35 de milioane de euro in procesarea si distribuirea mezelurilor (tehnologie, echipamente de igiena, resurse umane etc.).

Grupul are 1.300 de angajati, dintre care majoritatea au intre 18 si 35 de ani. Produsele Caroli Foods sunt aliniate standardelor Uniunii Europene. Cele doua fabrici de la Pitesti, cu o suprafata productiva de peste 18.000 de metri patrati, sunt certificate in vederea sigurantei alimentare. Grupul Caroli Foods este in principal format din companiile Caroli Prod 2000, T.C. Affaires, INDCARF S.A si Maestro Industries.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Nikolsky, noul manager general al JTI Romania, Moldova si Bulgaria
Setari Cookie-uri