O alta companie recunoscuta la nivel mondial si-a anuntat intentia de a deschide in urmatorii doi-trei ani un magazin pe piata romaneasca. Este vorba de IKEA, producatorul suedez de mobila, prezent pe plan local inca din 1999 prin Swedwood Siret.

Fabrica suceveana de mobilier din lemn de rasinoase este una din cele 32 ale gigantului suedez, majoritatea fiind localizate in Europa centrala si de est. Investitia grupului Ikea a fost de peste zece milioane de dolari. Insa deschiderea primului magazin de desfacere este abia in faza de negocieri.

O prima ipoteza ar fi ca acesta sa se construiasca in zona Baneasa. Suntem in negocieri cu mai multi investitori, printre care si IKEA, insa pana acum nu s-a ajuns la nici un rezultat, declara un reprezentant de la Baneasa Investment. Cei de la IKEA Group sunt si mai rezervati. Nu exista inca planuri pentru deschiderea unui magazin in Romania, dar este adevarat ca am decis sa luam in calcul extinderea pe piata romaneasca, spune Charlotte Lindgren, reprezentantul IKEA Group pentru relatia cu presa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri