Romprest Service estimeaza anul acesta o cifra de afaceri de peste 75 milioane euro si si-a revizuit planul de investitii la 60 milioane de euro, in urma castigarii contractului de salubritate pentru Sectorul 1 al Capitalei, a declarat vicepresedintele companiei Florin Bolchis.
Potrivit reprezentantilor companiei, cifra de afaceri consolidata a Romprest Service pentru semestrul I al anului 2008 a atins 46 milioane euro, iar pentru intreg anul compania estimeaza afaceri de 75 milioane euro.

Totodata, Romprest si-a revizuit planul de investitii in urma castigarii contractului de salubritate pentru sectorul 1 al Capitalei, activ din 1 iulie 2008, urmand ca o suma de 50 milioane euro sa fie alocata pentru derularea activitatilor cuprinse in acest contract.

"Vom investi in cresterea parcului de utilaje si in tehnologii moderne cum sunt, de exemplu, masinile electrice pentru colectarea deseurilor stradale cu mai putin zgomot si fara emisii. In plus, de la intrarea in vigoare a contractului am demarat deja introducerea de pubele pentru colectarea selectiva a deseurilor" a declarat Bolchis.

Contractul cu Primaria Sectorului 1 a fost incheiat pe o perioada de 15 ani si asigura, pe langa curatenia stradala, si ridicarea gunoiului menajer fara taxe directe de la beneficiari (cetatenii si asociatiile de propritari).

Investitiile planificate pentru activitatile din Sectorul 1 mai vizeaza, de asemenea, achizitia de pubele pentru populatie, oferite gratuit, cosuri stradale si programe de formare profesionala a angajatilor companiei. Numarul de angajati a crescut la peste 4.800 in prima parte a lui 2008 si urmeaza sa ajunga la 5.500 la finele anului, dupa ce in 2007 compania numara 4.000 de angajati.

Romprest Service este unul din liderii de pe piata de "facility management" si actioneaza in patru domenii principale servicii de salubritate stradala si menajera, curatenie profesionala si intretinere de complexe industriale si civile, constructie, intretinere si reparatii drumuri si paza, monitorizare si transport valori.

Compania a fost infiintata in 1999 si gestioneaza peste 80 de contracte in sectorul public si 250 in sectorul privat. Fondul de investitii cu capital privat 3i, listat la bursa londoneza detine cel mai mare pachet de actiuni in companie (43,76%). Romprest are un capital social de peste 15 milioane lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri