Holcim Romania, unul din cei mai importanti furnizori de ciment, betoane si agregate de pe piata locala, a investit 90.000 de euro intr-o campanie de ecologizare a malurilor Dambovitei, zona Popesti-Leordeni, in cadrul proiectului „Sa pastram apele curate!”, initiata de Administratia Nationala „Apele Romane” (ANAR).
Campania consta in activitati de ecologizare pe malurile si luciul raurilor si lacurilor din Romania, in toate bazinele hidrografice importante, suma fiind destinata achizitionarii a 900 de cosuri pentru colectare selectiva, precum si pentru materiale promotionale si informative.

„Pentru Holcim (Romania) implicarea in proiecte de responsabilitate sociala reprezinta deja o traditie. Ne dorim sa vedem cat mai multe eforturi unite si alte astfel de parteneriate publice-private” a declarat Markus Wirth, director general Holcim Romania.

Astfel, in perioada iulie-septembrie vor fi montate cosuri de colectare selectiva in toate bazinele hidrografice, urmand ca acestea sa fie intretinute si golite de catre firmele de salubrizare locale.

Actiunea beneficiaza de sprijinul autoritatilor locale, organizatia nonguvernamentala „Salvati Dunarea si Delta!”, Primaria Sector 4 si Urban SA. Printre oficialitatile care au condus echipa de voluntari s-au numarat Marius Postelnicescu, director general al ANAR si Markus Wirth, director general Holcim Romania.

Holcim Romania detine in prezent trei fabrici de ciment in Turda, Campulung si Alesd, 16 statii ecologice de betoane si cinci statii de agregate. Compania este o subsidiara a grupului elvetian Holcim, prezent in peste 70 de tari, pe toate continentele, cu peste 90.000 de angajati. Anul trecut, Holcim Romania a inregistrat o crestere cu 28% a cifrei de afaceri, pana la 290 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri