easyJet mareste numarul de zboruri operate din Romania

easyJet, liderul companiilor low-fare din Europa, a suplimentat numarul de zboruri operate din Bucuresti catre Milano si Madrid.

Pe perioada orarului de iarna, disponibil deja pentru rezervari online la www.easyJet.com, easyJet va opera zborul Bucuresti – Madrid (Barajas) in regim zilnic, in timp ce zborul Bucuresti – Milano (Malpensa) va fi operat de cinci ori pe saptamana.

"Recunoastem uriasul potential al cererii pentru servicii de transport aerian la tarife accesibile in Romania, iar suplimentarea numarului de zboruri operate de catre easyJet din Bucuresti le va oferi romanilor ocazia sa isi viziteze prietenii si rudele, sa exploreze Spania si Italia in timpul liber, sa isi creeze legaturi de afaceri mai solide si sa aduca investitii semnificative in industria turismului din Romania," a spus Peter Voets, easyJet Marketing Manager Austria, Elvetia si Europa de Est.

Biletele pentru o calatorie dus catre Milano pot fi achizitionate pentru preturi incepand cu 22,99 de euro, iar pentru o calatorie dus catre Madrid la tarife pornind de la 36,99 de euro (toate taxele incluse).

easyJet este liderul companiilor aeriene low-cost din Europa, avand in prezent 162 de aeronave care acopera 394 de rute intre 105 aeroporturi din 28 de tari. easyJet a transportat peste 41 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
H&M va închide 170 de magazine în 2020, din cauza crizei Covid-19
Setari Cookie-uri