Birourile teritoriale vor aduce pana la 20% din veniturile Bostina si Asociatii in 2008

Ponderea birourilor teritoriale in veniturile casei de avocatura Bostina si Asociatii este estimata pentru 2008 la 18 - 20%.

"In 2007, birourile teritoriale au participat cu 10% la veniturile "Bostina si Asociatii", iar in primele sase luni ale anului am observat o crestere de trei ori a acestora fata de perioada similara a anului trecut", au spus reprezentantii casei de avocatura, potrivit NewsIn.

Acestia au precizat ca ponderea cea mai mare in cifra de afaceri pe anul 2007 a apartinut biroului din Bucuresti, cu 60%, iar restul de 30% a apartinut birourile din afara tarii.

Bostina si Asociatii a anuntat astaziei deschiderea celui de-al 15-lea birou teritorial, la Miercurea Ciuc.

Conform datelor companiei, responsabilitatea pentru conducerea birourilor teritoriale revine avocatului Alexandru Stoica, activitatea desfasurandu-se integrat la nivelul regiunilor Moldova, Transilvania-Banat si Oltenia-Muntenia-Dobrogea.

Bostina si Asociatii mai detine birouri in Timisoara, Brasov, Cluj, Sibiu, Deva, Ramnicu Valcea, Craiova, Pitesti, Ploiesti, Iasi, Suceava, Constanta, Galati si Giurgiu.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a inregistrat in 2007 o cifra de afaceri de 14,49 milioane euro si are peste 160 de avocati si colaboratori. Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 14 mari orase din Romania, casa de avocatura Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri