ArcelorMittal Construction Romania l-a numit pe Cristian Daniel Cozar, manager al Arval, divizie care ofera solutii arhitecturale si tehnice complete pentru proiecte rezidentiale si industriale, au anuntat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.
Anterior, Cristian Cozar a activat ca Project Sales Manager in cadrul companiei ICOPAL Romania si a gestionat proiecte precum Carrefour Berceni sau Auchan Militari, timp de un an. Din 2003 pana in iulie 2007, Cristian Cozar a activat ca Aria Sales Manager si ulterior ca Product & Project Manager in cadrul ACO Building Elements Division.

Noul director de vanzari Arval are background de inginer si economist. Cristian Cozar a absolvit Facultatea de Mecanica din cadrul Universitatii Gheorghe Asachi din Iasi, tot aici a urmat si cursurile de master in energetica. Diploma de economist a primit-o dupa ce a absolvit cursurile facultatii de Administrarea Afacerilor ale Universitatii Al. I. Cuza din Iasi. Cristian Cozar a aprofundat energetica in cadrul unei burse de studiu la "Politecnico di Torino", in 1998.

Arcelor Mittal Construction Romania (AMCR) a finalizat recent constructia noii fabrici de panouri termoizolante, investitia de 10 milioane de euro, din comuna Pantelimon, urmand sa fie amortizata in urmatorii patru ani. Capacitatea de prelucrare a noilor linii de productie se ridica la doua milioane metri patrati pe an.

Compania mizeaza pe o cifra de afaceri in 2008 de 33 milioane euro, in timp ce pentru anul viitor este preconizata atingerea pragului de 40 de milioane euro. AMCR detine, pe langa unitatile de productie din comuna Pantelimon, o sectie de productie in Iasi si are in plan o alta sectie in zona Clujului. Investitia din Iasi apartine diviziei Armat si are o capacitate de prelucrare de 800.000 metri patrati de tigla metalica pe an.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri