Conducerea companiei Bere Azuga (BEGY) va propune actionarilor, la adunarea generala din 26 august, contractarea unui imprumut de 8,5 milioane euro pentru modernizarea si extinderea capacitatii de productie pana la 500.000 hectolitrii/an, au anuntat oficialii companiei.

La adunarea generala vor putea participa toate persoanele inscrise in registrul actionarilor la 31 iulie, iar hotararile luate se vor rasfrange asputa persoanelor ce figureaza in actionariatul companiei la 11 septembrie.

La inceputul lunii, Bere Azuga (BEGY) a intrat si pe piata apei minerale, dupa ce a cumparat pe piata Rasdaq 38,08% din capitalul social al Perla Covasnei (PELA) si a preluat un actionar minoritar al producatorului de apa minerala.

Societatea are in prezent un capital social de 5,88 milioane lei, divizat in 2,35 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,50 lei. Actionarul principal al societatii este Valerii Moraru, care controleaza 38,10% din capital. Rombas Trans International SRL detine 20,09% din actiuni.

Titlurile Bere Azuga se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul BEGY. Valoarea de piata a companiei este de 30,35 milioane lei (8,51 milioane euro), conform ultimei cotatii de 13,10 lei, stabilite in cadrul sedintei de tranzactionare de joi.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Coronavirus| Carrefour plafonează prețurile pentru până la 500 de produse
Setari Cookie-uri