Consiliul Concurentei a autorizat concentrarea economica ce urmeaza a se realiza prin dobandirea controlului unic direct de catre Montage Stizo SRL asupra a opt firme controlate de societate Stizo.

In urma acestei decizii, Stizo Nucler, Stizo Teleorman, Stizo T.H.I., Stizo Vest SA, StizoCon, StizoVil, Trustul de Lucrari Speciale Pitesti, Stizo Industrial Services urmeaza a fi preluate de catre G+H Montage Stizo SRL. Activitatea principala a celor opt societati achizitionate consta in executarea de lucrari de izolatii si protectie anticoroziva.

"Analiza concentrarii economice efectuata de catre Consiliul Concurentei a ilustrat faptul ca aceasta operatiune de concentrare economica nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante. Astfel, desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii concurentei (nr.21/1996), nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal", se arata in comunicatul CC.

Societatea G+H Montage Stizo SRL este o societate de tip holding ce face parte din Grupul Vinci, activ pe piata din Romania prin activitati in domeniul constructiilor: lucrari de constructii de drumuri si autostrazi (prin Viarom Construct SRL Romania), lucrari de instalatii electrice, alte lucrari speciale de constructii.


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Asiguratorii vor plati jumatate din amenzile Concurentei pe 2018