Conducerea Carpatcement Holding a decis ca fostul director al sucursalei Fieni, Ioan Zeicu (foto), sa preia functia de director general al sucursalei Bicaz, postul sau de la Fieni fiind preluat de Florin Bernea, actualul director tehnic, pozitie pe care acesta o va pastra.
Potrivit anuntului holdingului, Ioan Zeicu preia functia de la Nicolae Salagean, care, incepand cu data de 1 decembrie va intra intr-o perioada de pre-pensionare cauzata de probleme de sanatate.

Ioan Zeicu s-a aflat in functia de director general al sucursalei Fieni a Carpatcement Holding incepand din anul 2002, iar Florin Bernea este din august 2004 director tehnic si de productie al companei. El coordoneaza activitatea fabricilor si gestioneaza relatia cu partenerii care ofera servicii de natura tehnica.
Carpatcement Holding, divizia din Romania a Grupului HeidelbergCement, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri consolidata de 363 milioane de euro, cu 31% mai mare decat in 2006, cand suma atinsa a fost de 278 milioane euro.

Grupul are peste 70.000 de angajati in 2.800 de locatii pe patru continente. Pentru 2007, cifra de afaceri a grupului este estimata la aproximativ 10,7 miliarde euro, iar vanzarile de ciment si clincher se ridica la aproximativ 88 milioane de tone.

In Romania, grupul este prezent in productia de ciment, betoane si agregate prin companiile Carpatcement Holding, Carpat Beton, respectiv Carpat Agregate. Activitatile din domeniul cimentului in Romania sunt coordonate de compania Carpatcement Holding. Cimentul este produs in cele trei fabrici aflate la Bicaz, Deva si Fieni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri