Compania producatoare de mezeluri Angst a raportat, in primul semestru, o cifra de afaceri de 99,2 milioane de lei (aproximativ 28 mil de euro), in crestere cu 15,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut, si un profit operational de 2%.
Angst a inregistrat anul trecut, la nivel de grup, o cifra de afaceri de circa 62 de milioane de euro, in timp ce pentru acest an afacerile ar putea atinge valoarea de 70 de milioane de euro.

“In targetul propus am avut in vedere instabilitatea pietei, cresterea importanta a materiei prime la nivel international, cresterea pretului carburantilor, variatia cursului valutar. Factorii interni luati in calcul sunt politica de investitii de anul acesta pe care o are in derulare Angst (lucrari de constructie pentru extinderea fabricii de la Buftea, extinderea liniei de productie pentru game noi, renovarea magazinelor), finalizarea investitiei la fabrica de produse crud-uscate Salsi Sinaia, in valoare de 2,5 mil euro, dar si cresterea costurilor generate de resursele umane”, se arata intr-un comunicat al companiei.

Ponderea cea mai mare a cifrei de afaceri provine din comercializarea produselor din carne fierte si afumate, a carnii proaspete si a produselor crud-uscate.

Portofoliul Angst este alcatuit din brandurile Angst, Salsi, SantiVia, Angst à la Cluj, Bunatati de Mangalita.

Grupul este format din doua fabrici de produse fierte
, o fabrica de produse crud-uscate, o ferma de vaci, o fabrica de lactate si o retea de magazine in Bucuresti, Buftea, Otopeni, Oradea, Cluj si Sinaia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri