Locatiile alese sunt Bucuresti, Cluj, Sibiu, Constanta, Timisoara si Iasi. Grupul Riff cuprinde, pe langa componenta de servicii financiare integrate, si firme cu activitate in domeniile media, advertising, marketing, tipar offset si digital.

"Pentru 2007, cifra de afaceri a companiei pe segmentul de servicii financiare a fost de peste 1,3 milioane de euro si se asteapta un avans al acestei arii de circa 30% pentru acest an", a declarat presedintele RHI, Marius Stancescu (foto).

RIFF are in prezent 70 de angajati si este prima companie romaneasca de profil al carei brand a constituit subiect de franciza, incepand cu anul 2005. Din anul 2007, companiile RIFF de servicii financiare au fost integrate in reteaua internationala de companii independente de audit si consultanta Moore Stephens, operand sub asocierea de branduri Moore Stephens Riff

In primul an de la afilierea Riff la Moore Stephens, afacerile acesteia au trecut de valoarea de un milion de euro, reprezentand mai mult de jumatate din businessul Riff Holding.

Citeste si:

Piata autohtona de consultanta fiscala si audit a fost estimata anul trecut la valoarea de aproximativ 300 milioane de euro, fiind dominata de firmele din grupul Big Four, alaturi de firme considerate din esalonul doi, cele de dupa Big Four, respectiv BDO Conti Audit, Mazars, Baker Tilly, Scot&Company Consulting sau Moore Stephens Riff.

Segmentul de piata al serviciilor de audit este estimat la circa 140 milioane de euro.