Carrefour a inaugurat in municipiul Dej al 10-lea supermarket Carrefour Express, cu o suprafata de vanzare de aproximativ 680 mp, unde se comercializeaza circa 4.000 de articole, conform NewsIn.

"Supermarketul Carrefour Express din municipiul Dej va reprezenta un nou centru de atractie pentru consumatorii din oras dar si din imprejurimi. Acestia vor beneficia de oferte irezistibile si tombole din prima zi de deschidere. Pe o suprafata de vanzare de 678 m2, Carrefour Express va oferi o gama variata de produse, de la produse proaspete, pana la consumabile, cosmetice, detergenti. Astfel, oferim clientilor nostri o gama de aproximativ 4.000 de articole, de la produse alimentare, pana la produse non alimentare de baza, dar si servicii: cardul de credit Carrefour MasterCard, serviciul de reincarcare electronica payzone pentru telefoane mobile, produse loto”, potrivit Carrefour.

Carrefour Express este rezultatul rebranduirii magazinelor Artima din Romania, aflate in orasele cu mai putin de 100.000 de locuitori. Investitia totala in rebranduirea magazinelor Artima in Carrefour Express este de aproximativ 6 milioane de euro.

Grupul Carrefour a preluat Artima in anul 2007, acesta detinand 21 de supermarketuri in vestul Romaniei cu o suprafata de vanzare totala de 21.000 m2. Pe parcursul acestui an, toate magazinele Artima vor fi remodelate sub brandul Carrefour Express.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
TOP Care sunt cele mai mari retele de retail din Romania
Setari Cookie-uri