Consiliul Concurentei (CC) a autorizat concentrarea economica realizata de catre SHV Gas Olanda prin dobandirea controlului unic asupra SC Crimbo, grup de firme care au ca obiect de activitate distributia GPL in butelii, potrivit NewsIn.
Potrivit acesteia, a fost avizata favorabil preluarea SC Crimbo Gas Giurgiu SA, SC Crimbo Gas 2003 Caracal, SC Crimbo Gas Faurei si activelor SC Crimbo Gas Zlatna, firme cu activitati de distributie de GPL in butelii.

Consiliul a anuntat ca operatiunea de concentrare economica nu are ca efect crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe piata relevanta definita, si anume a distributiei de GPL in butelii din Romania.

Astfel, "desi aceasta concentrare economica cade sub incidenta Legii Concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea operatiunii cu un mediu concurential normal", arata compania.

SHV Gas Olanda face parte din Grupul SHV, prezent la nivel mondial atat pe piata de investitii, cat si pe piata operationala, in special pe cea a distributiei si comercializare de GPL, piata reciclarii de metale, de ridicari agabaritice si transport, energiei regenerabile, piata de investitii in domeniul petrolului si gazelor naturale etc. Anterior preluarii in cauza, Grupul SHV nu a fost prezent pe piata distributiei de GPL in butelii din Romania.

Societatile asupra carora SHV Gas Olanda a dobandit controlul activeaza in sectorul distributiei de GPL in butelii din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri