Tender cumpara cu 5 mil. euro o fabrica de prelucrari metal din Slovenia

Compania Vulcan International Gmbh Viena, controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, a cumparat o fabrica de prelucrari metal in Slovenia, iar negocierile pentru fabrica din Ungaria vor fi finalizate in septembrie, a declarat Ovidiu Tender.

"Compania noastra, Vulcan International Viena, a cumparat acum doua saptamani o uzina de prelucrari metal in Slovenia, care produce statii de betoane, echipamente pentru constructii, fabrici de asfalt concasare. Nu va pot spune exact valoarea tranzactiei, insa este de ordinul milioanelor de euro, valoarea contractului nu depaseste cinci milioane euro", a declarat Ovidiu Tender, citat de NewsIn.

Potrivit omului de afaceri, in luna septembrie va incheia si negocierile privind cumpararea unei fabrici in Ungaria.

Firmele Tender SA si Vulcan Bucuresti, controlate de omul de afaceri Ovidiu Tender, au vandut la mijlocul lunii iulie 86% din Atlas Gip Ploiesti companiei americane Weatherford International pentru 60,73 milioane lei (16,87 milioane euro), suma care va fi investita in intregime, a declarat Ovidiu Tender, la 16 iulie 2008. Acesta preciza atunci ca va folosi acesti bani numai pentru investitii, fie in afaceri existente, fie in afaceri noi, in tara si in strainatate si ca are in proiect sa cumpere o fabrica in Slovenia si o fabrica in Ungaria, care au activitati complementare grupului energetic.

Compania Vulcan International Gmbh Viena a fost infiintata in ianuarie 2008 si asigura managementul afacerilor Grupului Energetic Tender, din care fac parte Vulcan Bucuresti, FECNE, Nuclearmontaj, Nuclearmontaj International si UPRUC.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri